12 / 05 / 2024

Denizli'ye hobi bahçesi yapılacak!

Denizli'ye hobi bahçesi yapılacak!

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, mahalle muhtanyla bir araya gelerek onlann sorunlarını dinliyor. Yapılan son toplantıda Subaşıoğlu, "Yakında gerçekleştireceğimiz proleterden biri de Hobli Bahçe' projesidir." dedi.



Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, mahalle muhtanyla bir araya gelerek onlann sorunlarını dinliyor. Yapılan son toplantıda Subaşıoğlu, "Yakında gerçekleştireceğimiz proleterden biri de Hobl Bahçe' projesidir. Bu proje İle emeldi vatandaşlarımız İçin bahçeler oluşturulacak ve burada üretim yapılacak" dedi. 



Anemon Otel' de gerçekleştirilen toplantıya, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Üçe Emniyet Müdürü Mustafa Serhat Özşahin, Üçe Jandarma Komutam Neşet Koca, Merkezefendi Üçe Kurum Amirleri, Belediye Başkan Yardımcıları, tüm Mahalle Muhtarları ve Bilim Müdürleri katıldı. 


PROJELER HAYATA GEÇİYOR 


Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediyeciliğin sadece mimari şekilleri düzeltmek olmadığını, projelerle de belediyenin oluşması gerektiğini belirtti. 

Merkezefendi Belediyesi'nin kuruluşunun 1. yılı do İm as ma yakın birçok proje gerçekleştirdiklerini ve yeni projelere de imza atacaklarım söyleyen Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak eksiklerimizi ve teşkilatlanmamızı tamamladık. Şimdi artık proje zamanıdır. Yürüttüğümüz projelerin yanı sıra haznlık aşamasında olan ve yakında hayata geçirecek olduğumuz projelerden bir de 'Hobi Bahçe' projesidir. Bu proje ile emekli vatandaşlarımız için bahçeler oluşturulacak ve burada üretim yapılacak. Diğer bir projemiz de, kent merkezinde yer olmadığından paten yapmakta zorluk çeken gençlerimiz için skypark, yani gençlerimizin son zamanlarda hobisi halene gelen sporu yapabilmeleri. Denizli'de bir ilkle gençlerimize özel parkurlar yapacağız. 


Projelerimizin ardı arkası kesilmeyecek. 


Yeni Mahalle'de kapalı yüzme havuzu, etüt merkezi ve pazaryerinin birlikte olduğu bir tesis, Bahçelievler Mahallemize kapalı pazaryeri ve kurban kesim merkezi, Yeşilyurt Mahallemize kapalı pazaryeri ve Merkezefendi ilçemize de nikah sarayı yapacağız " dedi. 


"KAYMAKAMLIK DA DESTEK VERECEK" 


Toplantıda kurum müdürleri ve muhtarlara vatandaşa en iyi hizmete venne konusunda uyarılarda bulunan Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü," Merkezefendi Belediyesi'nin birbirinden önemli projeleri var ve bu projelerin hayata geçmesinde bizde kaymakamlığımız olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. 

Önemli olan insan odaklı hizmet üretmekse yapılacak her türlü çalışmaıun destekçisiyiz" dedi. Konuşmaların ardından toplantı karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti .Konuşmalarm ardından, ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarına söz hakkı verildi. 

Her bir muhtar, ilçe kurulmasından bugüne geçen yaklaşık 11 aylık süreçte mahallelerine yapılan çalışmaları anlattı ve yapılmasını istediklerini dile getirdi. 


Deha 20


Geri Dön