28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa



Yeni yayınlanan ilanlara göre, birçok ilde atıl durumda bulunan hazine arazileri satışa çıkıyor. Ayrıca 43 ilde bulunan kamu taşınmazları da alıcılarını bekliyor. Bu taşınmazların alımı için sunulan fırsatlar arasında 5 yıl emlak vergisi muafiyeti ve 24 ay taksit seçenekleri bulunuyor.

Milli Emlak Gov Tr resmi internet sitesinde yayınlanan her ilanda, taşınmazların özellikleri, ihale tarihi ve şartları yer alıyor. Bu sayede ilgilenenler, taşınmazlar hakkında gerekli bilgilere kolayca ulaşabiliyorlar. Kamu taşınmazlarından yararlanmak isteyenler için sunulan bu fırsatlar pek çok yatırımcının dikkatini çekmiş durumda.

Milli Emlak tan 17 bin T ye arsa, 18 bin TL ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Hazine arazileri ve arsa fiyatları belli oldu

Milli Emlak, Mayıs 2023'te yayınladığı ilanlar ve satış duyurularıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Satışa sunulan hazine arazileri, düşük fiyatlarıyla özellikle pandemi sonrasında rekor kıran arsa satışlarına göre oldukça avantajlı fırsatlar sunuyor.

Erzurum'un Aziziye ilçesi sınırları içerisinde yer alan 590 metrekare büyüklüğündeki arsa, sadece 17 bin 700 TL'lik fiyatıyla dikkat çekiyor. Amasya Merkez'de yer alan 1732 metrekare büyüklüğündeki arsanın satış fiyatı ise sadece 18 bin TL olarak açıklandı. Kütahya Merkez'de yer alan bir diğer arsanın satış fiyatı ise ilanlarda 19 bin 500 TL olarak belirlendi.

Arsa almak isteyenlerin yanı sıra kendi bahçesinde ekip biçmek isteyenler için de fırsatlar mevcut. Amasya Merkez'deki 178 metrekare büyüklüğündeki bahçe, 18 bin TL'den satışa sunuldu.

Neredeyse m2 fiyatına satışa sunulan Milli Emlak'ın bu yeni ilanları, arsa ve bahçe almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.


Geri Dön