28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye konut imarlı fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye konut imarlı fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye konut imarlı fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın....



Resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımladığı arsa ve arazi ihaleleriyle dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Temmuz 2023 ihalelerini de yayımladı.

Arsa ya da arazi almak isteyen vatandaşların arama motorlarında sık sık araştırdığı ihaleler kapsamında 45 bin TL'ye satışa çıkarılan konut imarlı arsa da yer alıyor.

Yatırımcıların satışa çıkarılan arsa ve araziler ile ilgili araştırmalar yaptığı Milli Emlak'ın satışa sunduğu arsa ve araziler KDV'den de muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Milli Emlak tan 45 bin TL ye konut imarlı fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından arka arkaya yayımlanan Temmuz 2023 ihaleleri kapsamında satışa çıkarılan konut imarlı arsa Kırşehir Merkez'de bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından merakla beklenen Temmuz ayı ihalelerinde dikkat çeken konut imarlı arsanın yüz ölçümü 499,99 metrekare şeklinde açıklandı. Yatırımcıların merakla beklediği konut imarlı arsanın satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün KDV'den muaf olarak satışa sunduğu ve Kırşehir Merkez'de yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası? İşte tek tek açıklanan o ihale detayları...


Geri Dön