29 / 04 / 2024

Milli Emlak 39 bin TL'ye arazi satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 39 bin TL'ye arazi satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 39 bin TL'ye arazi satacak... Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın...



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak şimdi de Balıkesir Bigadiç'te yer alan araziyi de satışa sundu.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında 39 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılan arazi de yer alıyor.,

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin radarına giren Mayıs ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den muaf olduğu için yatırımcılar tarafından takip ediliyor.

Milli Emlak 39 bin TL ye arazi satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün Mayıs 2023 ihaleleri kapsamında 39 bin TL'ye satışa çıkardığı arazi Balıkesir Bigadiç'te yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 25,51 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu detaylara göre, satışa sunulan arazinin ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan ve Balıkesir Bigadiç'te yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan o satış ihalesi...
 


Geri Dön