29 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 4 bin TL'ye arazi fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 4 bin TL'ye arazi fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Mayıs 2023 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 4 bin TL'ye arazi satacak.



Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin arama motorlarında sık sık araştırdığı Mayıs 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Bolu'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bolu'da yer alan arazinin muhammen bedeli 4 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Yine yayımladığı ihaleler merakla beklenen Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan ilanlar kapsamında 4 bin TL muhammen bedelle satışa sunulan arazinin ihale tarihi de resmen duyuruldu.

Milli Emlak tan 4 bin TL ye arazi fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün merakla beklenen ihaleleri kapsamında 4 bin TL bedelle satışa çıkardığı arazi Bolu Merkez'de bulunuyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı söz konusu arazinin yüz ölçümü 32,23 m metrekare olarak belirlendi.

Yine Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, satışa sunulan arazinin ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan ve Bolu Merkez'de bulunan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan o ihale ilanı...


Geri Dön