28 / 04 / 2024

Milli Emlak 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Resmen açıklanan bu tarihi ve saati kaçırmayın!

Milli Emlak 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Resmen açıklanan bu tarihi ve saati kaçırmayın!

Milli Emlak 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Resmen açıklanan bu tarihi ve saati kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...



Milli Emlak Genel Müdürlüğü resmi web sitesi üzerinden satışa çıkarılan arsa ve arazilerin ilanlarını yayımlamaya devam ediyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen Temmuz 2023 ihaleleri arasında 38 bin TL'ye satışa çıkarılan konut imarlı arsa da bulunuyor.

Verilen detaylara göre yeni bir arsa ya da arazi almak isteyen vatandaşların dikkatini çeken ihaleler kapsamında 38 bin TL'ye satışa çıkarılan konut imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak 38 bin TL ye konut imarlı arsa satacak! Resmen açıklanan bu tarihi ve saati kaçırmayın!

Paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den de muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı konut imarlı arsa Bayburt Merkez'de yer alıyor.

Söz konusu konut imarlı arsanın yüz ölçümü 625,70 metrekare olarak belirtildi. Yatırımcıların merakla beklediği konut imarlı arsanın satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan ve KDV'den muaf olan bu arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte tek tek açıklanan o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...


Geri Dön