28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye arazi fırsatı! Tek tek yayımlanan bu Haziran 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye arazi fırsatı! Tek tek yayımlanan bu Haziran 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye arazi fırsatı... Tek tek yayımlanan bu Haziran 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı...



Resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımladığı arsa ve arazi ihaleleriyle yatırımcıların da dikkatini çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini de yayımlamaya devam ediyor.

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama motorlarında sık sık araştırdığı ihaleler arasında 7 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi de bulunuyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak tan 7 bin TL ye arazi fırsatı! Tek tek yayımlanan bu Haziran 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladığı Haziran 2023 ihaleleri kapsamında satışa çıkarılan arazi Zonguldak Devrek'te yer alıyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 92,45 metrekare olarak belirtildi. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arazinin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan ve KDV'den muaf  olan arazinin geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası? İşte tek tek açıklanan o ihale detayları...


Geri Dön