27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 15 bin TL'ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 15 bin TL'ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini resmi web sitesi üzerinden de peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 15 bin TL'ye arazi satacak.



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar arama motorlarında da sık sık Milli Emlak'ın Haziran 2023 ihale ilanları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Aydın Karacasu'da yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Aktarılan detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Aydın'da yer alan arazinin muhammen bedeli 15 bin Türk Lirası şeklinde belirlendi. 

Milli Emlak tan 15 bin TL ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Yine yayımladığı ihaleler pek çok yatırımcının gündeminde yer alan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, 15 bin TL muhammen bedelle satışa sunulan arazinin ihale tarihi de resmen açıklandı.

Verilen detaylara göre, onu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu arsa ve araziler KDV'den de muaf olmasıyla dikkat çekiyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün merakla beklenen ihaleleri kapsamında 15 bin TL bedelle satışa çıkardığı arazi Aydın Karacasu'da yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı söz konusu arazinin yüz ölçümü 1.017,85 metrekare şeklinde  belirlendi.

Yine Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, satışa sunulan arazinin ihalesi 7 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu ve Aydın Karacasu'da yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o ihale ilanı...


Geri Dön