28 / 04 / 2024

Milli Emlak 17 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 17 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 17 bin TL'ye arazi satacak. Bu tarihi sakın kaçırmayın...



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler merakla Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Mart ayının ihale ilanlarını resmi internet sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir bedelle arazi satıyor.

Aktarılan detaylara göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin merakla  beklediği söz konusu ihale ilanlarını bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Afyonkarahisar ilinin Bayat ilçesinde yer alıyor. 

Milli Emlak 17 bin TL ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından dört gözle beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 285,07 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki bilgiye göre, söz konusu arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 2 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazinin geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web  sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön