28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan resmen Nisan 2023 fırsatı geldi! Tam 13 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Nisan 2023 fırsatı geldi! Tam 13 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Nisan 2023 fırsatı geldi... Tam 13 bin TL'ye arazi satacak... Bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte ihale ayrıntıları...



Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin meraklaaraştırdığı arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden bir bir duyuran Milli Emlak şimdi de İzmir Tire'deki arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar arasında tam 13 bin liraya satışa sunulan arazi de dikkat çekiyor.

Arsa ve arazi almak, yatırım yapmak isteyenlerin merakla beklediği Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den muaf tutuluyor. 

Milli Emlak tan resmen Nisan 2023 fırsatı geldi! Tam 13 bin TL ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 13 bin liraya satışa sunduğu arazi İzmir Tire'de yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili açıklanan ayrıntılara göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 209,31 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu bilgilere göre, satışa sunulan arazinin ihalesi 26 Nisan 2023 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve İzmir Tire'deki arazinin geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o satış ihalesi ile ilgili merak edilenler...


Geri Dön