27 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 21 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 21 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 21 bin TL'ye arazi satacak. Bu tarihi aman kaçırmayın...



KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler merakla Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Mart ayının ihale ilanlarını da resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir tutarla arazi satıyor.

Aktarılan bilgilere göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin merakla  beklediği söz konusu ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde yer alıyor. 

Milli Emlak o ilde 21 bin TL ye arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 285,07 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki bilgiye göre, söz konusu arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 2 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arazinin geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...


Geri Dön