28 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 24 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihe dikkat!

Milli Emlak o ilde 24 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihe dikkat!

Milli Emlak o ilde 24 bin TL'ye arazi satacak. Yatırımcıların merakla beklediği arazi satış ihalesi 23 Mart 2023 tarihinde yapılacak.



Yatırımcıların merakla beklediği arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Niğde'de arazi satacak.

Milli Emlak'ın internet web sitesinde yer alan ihale ilanları kapsamında Niğde Çamardı'da yer alan arazi de yatırımcıların dikkat çeken ihale ilanları arasında yer alıyor.

Merakla beklenen Mart 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Söz konusu ihale ilanındaki detaylara, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi Niğde ili, Çamardı ilçesinde yer alıyor.

Milli Emlak o ilde 24 bin TL ye arazi satacak! Bu tarihe dikkat!

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 771,08 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki bilgiye göre, söz konusu arazi satış ihalesi 23 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Niğde Çamardı'da yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan o ihale...


Geri Dön