27 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye arazi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye arazi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırılıyor. Paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak şimdi de 25 bin TL'ye arazi satacak.



Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden arka arkaya yayımlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımlamış olduğu ihale ilanları arasında 25 bin Türk Lirası bedelle satışa çıkarılan arazi de dikkat çekiyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin merakla beklediği Ağustos 2023 ihaleleri arasında 25 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi mevcut.

Söz konusu ihale ilanları ile lgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu söz konusu arazi Kırşehir Mucur'da bulunuyor.

Yine yatırımcılar tarafından dört gözle beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den de muaf.

Milli Emlak'ın resmi web sitesinde paylaşılan detaylara göre, 25 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 456,01 metrekare olarak açıklandı.

Milli Emlak o ilde 25 bin TL ye arazi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte yatırımcıların resmen dört gözle beklediği o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yine Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arazinin muhammen bedeli 25 bin Türk Lirası şeklinde belirtilirken, geçici teminat bedeli de 7 bin 500 TL şeklinde açıklandı.

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arazinin ihale ilanı şöyle:


Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺25.000,00
Teminat Bedeli    ₺7.500,00
Uygun Yüzölçümü    456,01 metrekare
İhale Tarihi    29/08/2023
İhale Saati    15:15
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    https://kirsehir.csb.gov.tr/
Telefon    (386) 213 13 55

Taşınmaz No    ***********
Pafta/Ada/Parsel    J33-A-23-A-1-D/174/1
İmar Durumu    Hayır
İmar Özellik Adı    
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    456,01 metrekare
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü    -

Son dakika! Türkiye peş peşe sallandı!

TOKİ Kayabaşı Fenertepe için tarih belli oldu! İstanbullular 306 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

8 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!


Geri Dön