28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan resmen son dakika fırsatı geldi! Tam 66 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen son dakika fırsatı geldi! Tam 66 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen son dakika fırsatı geldi... Tam 66 bin TL'ye arazi satacak... Bu tarihi aman kaçırmayın... İşte ihale detayları...



Yeni bir arsa veya arazi almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de Kırşehir Merkez'deki arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında tam 66 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi de dikkat çekiyor.

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama adeta dört gözle beklediği Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduuğu arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak tan resmen son dakika fırsatı geldi! Tam 66 bin TL ye arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 66 bin TL'ye satışa sunduğu arazi Kırşehir Merkez'de yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 819,12 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu detaylara göre, satışa çıkan arazinin ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan ve Kırşehir Merkez'deki arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o satış ihalesi...


Geri Dön