28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Bu ihaleyi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Bu ihaleyi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı... Bu ihaleyi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı o ihale ilanı...



Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün düzenli olarak yayımladığı arsa ve arazi ihaleleri yatırımcıların da gündeminden düşmüyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ağustos 2023 ihalelerini de arka arkaya yayımladı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, KDV'den muaf olmasıyla dikkat çeken arsa ve arazi ihaleleri arasında 38 bin TL'ye satışa çıkarılan konut imarlı arsa da bulunuyor. Yatırımcıların merakla takip ettiği ihale Konya Karapınar'da yer alıyor. 

Milli Emlak tan 38 bin TL ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Bu ihaleyi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 420,32 metrekare şeklinde açıklandı. Konut imarlı arsanın satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı ve KDV'den de muaf olan konut imarlı bu arsanın geçici teminat bedeli kaç lira olarak belirtildi? İşte yatırımcıların radarına giren ve Ağustos'ta yapılacak olan o ihale ile ilgili olarak peş peşe açıklanan o detaylar...


Geri Dön