16 / 05 / 2024

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara müjdeli haber! 158 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara müjdeli haber! 158 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Deprem bölgesinde iş arayanlara güzel haber verildi. KPSS puanı olanlar hemen baksın. 158 personel alım için düğmeye basıldı. İşte detaylar!



Asrın felaketi olarak anılan deprem ile birlikte Kahramanmaraş'ta personel alımları başladı. Kamuda çalışmak isteyen kişilere yeni yeni iş ilanları yayınlanıyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 158 Sözleşmeli personel alımına dair başvuru kriterleri duyuruldu. Başvurular, 21 Haziran tarihine kadar devam edecek. İşte diğer araştırılan ayrıntılar…

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 158 Sözleşmeli personel alımına yönelik başvurular, 7 Haziran tarihinde başladı. Personel alım başvuruları ile birlikte 21 Haziran'da son bulacağı açıklandı. Üniversite tarafından yapılan açıklamalar ile beraber Giderleri Özel Bütçeden karşılanacak şekilde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemizde istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrası uyarınca da 2022 KPSS (B) grubu ve E-KPSSP1, KPSSP94, KPSSP93, KPSSP3 puan sıralaması baz alınmak suretiyle” personel alımı yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

PROF. DR. NACİ GÖRÜR’DEN DEPREM VE TSUNAMİ UYARISI!

Antalya'da Tsunami ve Deprem Riski olduğunu Bilim Akademisi Üyesi Uyarıyor.  Prof. Dr. Görür, depremlerin heyelanları tetikleyebildiğini ve Antalya'da bazı bölgelerin heyelan riskine sahip olduğunu açıkladı. Aynı zamanda Antalya için tsunami riskine de dikkat çekti ve "Antalya'da tsunami riski var; Helen Kıbrıs çukurunda bulunuyor. Dalma batma zonları dünyanın genelinde tsunami üretir. Antalya her zaman tsunamiden etkilenebilme durumunda. Tsunami etkisi, deniz seviyesinin üzerinde iseniz sizlere ulaşmaz, ama düşünün ki dalga boyu 10 metreyi geçebiliyor. Bu halde 10 metrenin altındaki her yeri etkisi altına alır. Deprem önlemleri almak, tsunami uyarı levhaları yerleştirmek ve hangi bölgelerin etkilenebileceğini belirtmek son derece önemlidir" şeklinde uyarıda bulundu.

TEİAŞ personel alıyor! Bu meslekleri yapan 146 kişi iş başı yapacak! İşte şartlar!

Hükümet düğmeye bastı! Kendi işinizin patronu olun! Geri ödemesiz 180 bin TL sizin olsun!

Büro memuru olmak isteyenlere müjde! Hazine Maliye Bakanlığı duyurdu! Başvuru için hemen İŞKUR’a koşun!


Geri Dön