27 / 04 / 2024

Deprem kredisi için nasıl başvuru yapılır! İşte kamu bankalarından deprem kredi şartları

Deprem kredisi için nasıl başvuru yapılır! İşte kamu bankalarından deprem kredi şartları

Son zamanlarda, deprem kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin sayısı artıyor. Türkiye kamu bankaları depremzedeler için kredi desteği sağlayacak kampanyalarını duyurdular. 



Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank deprem kredisi şartları hakkında merak edilen birçok soru bulunuyor. Bankaların sunduğu kredi fırsatının yanında faizsiz nakit avans seçeneği de bulunuyor. Depremzedeler, bu kredilerden yararlanarak zararlarını karşılamak için faydalanabilirler. Bu kapsamda, deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır ve hangi şartlar gerekiyor?

Deprem kredisi için nasıl başvuru yapılır! İşte kamu bankalarından deprem kredi şartları

Ziraat Bankası deprem kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası, depremde zarar gören müşterilerine özel kredi destek paketlerini duyurdu. Bireysel müşteriler için 6 ay ödemesiz ve 36 ay vadeli kredi seçenekleri sunan banka, KOBİ müşterileri ve çiftçiler için de 1 yıl ödemesiz ve 36 ay vadeli kredi paketleri hazırladığını belirtti. Böylece, deprem nedeniyle maddi sıkıntı yaşayan müşterilere finansal destek sağlanması amaçlanıyor.

Ayrıca, deprem bölgesinde yaşayan müşterilerine de faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans imkânı sunuluyor. Bu nakit avans seçeneği, depremden etkilenen müşterilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.
 

Vakıfbank ve Halbank deprem kredi şartları bir sonraki sayfada....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön