Genel

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!7 şiddetindeki deprem 10 kent acı bir şekilde etkiledi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem 10 kent acı bir şekilde etkiledi. Arama kurtarma çalışmaları sürerken bir deprem daha meydana geldi. AFAD, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 şiddetinde yeni bir deprem olduğu belirtildi.

Peki depremden sonra hangi yollar kapalı? Kapanan yollar ne zaman açılacak? İşte merak edilen Kahramanmaraş, Hayat, Gaziantep, Malatya, Adıyaman yol durumu ve KGM kapalı yollar haritası…

Depremden pek çok şehirde hissedildi ve büyük hasarlara yol açtı. Yollar da depremden zarar gördü. Bu nedenden dolayı bazı yollar trafiğe kapatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü deprem sebebi ile trafiğe kapanan yolları ve alternatif güzergahları paylaşıyor. Peki depremden sonra hangi yollar kapalı? Yollar ne zaman açılacak?

Deprem sonrası kapanan yollar listesi ve son durum paylaşıldı. KGM kapalı yollar ve alternatif güzergahlarla ilgili bilgi veriyor. Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde de hissedilen, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntıların sürdüğü bölgede bu kez de 7.6 büyüklüğünde ikinci bir büyük deprem meydana geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada alternatif yollar meydana gelen deprem nedeniyle kapanan yollar ve alternatif güzergâhlar" denildi.  Yıkıcı depremden sonra yol durumu da araştırılmaktadır.

DEPREM NEDENİYLE HANGİ YOLLAR KAPALI?

KGM KAPANAN YOLLAR HARİTASI

Karayolları Genel Müdürlüğü, deprem nedeni ile kapanan yolları paylaşılmaktadır.

Nissan’dan görülmemiş indirim! Araçlar kapış kapış gidecek! Sadece bu modellere özgü 70 bin TL’lik indirim!

2023 okullar 13 Şubata kadar tatil mi? 7 Şubat İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?