28 / 07 / 2024

Depremi fırsat bilip bakın ne yaptılar! Olanları öğrenince dudaklarınız uçuklayacak!

Depremi fırsat bilip bakın ne yaptılar! Olanları öğrenince dudaklarınız uçuklayacak!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından deprem bölgesindeki insanlar Elazığ’a akın etti. Depremzedelerin bölgeye gelmesinin ardından yine devreye giren fırsatçılar, 800 TL olan kira fiyatlarını 4 bin TL’ye kadar çıkardı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


YASAL İŞLEM YAPILACAK

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak ise, “Dün Malatya’daki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Orada birkaç da arkadaşla görüşme gerçekleştirdik. 'Biz Elazığ’ı çok iyi bir kent ve insanları mert biliyorduk' dedi. 'Ama bugün 800 TL konutlara 3 bin TL istiyorlar ve vermiyorlar' dedi. Bizim Elazığ ilimizin adını çıkarmayın, kötü göstermeyin. Bu yakışmıyor. Depremde mağdur oldunuz, devlet size bu yüzden daire verdi. Siz o daire fiyatlarını düşürün. Evler yıkıldı diye devlet size yaptı ve verdi. 3 bin TL’ye kiraya vermek ayıptır. Biz halkımıza sesleniyoruz. Onlara hukuki işlem yapılacaktır. Kendileri de bunu bilsin. Depremden önce doğalgazımızı yatırın, gidin orada oturun diyorlardı. Bugün ne oldu ki kirayı 4-5 bin TL’ye çıkardınız. Biz bunların araştırmasını yapıyoruz.

Depremi fırsat bilip bakın ne yaptılar! Olanları öğrenince dudaklarınız uçuklayacak!

Her yere sesleniyoruz. Gelin bize şikayet edin. Biz gerekirse onların haklarını da iptal ettireceğiz ya da ceza kestireceğiz. Biz, Ticaret İl Müdürüm ile istişare yaptık. Bakan bey ne gerekiyorsa onu yapın demiş. Bu artıştan vazgeçsinler. Yoksa gereken yapılacaktır. Bugün 4 bin TL’ye kiraya tutanlar var. 4 bin TL daire mi olur? 800 TL’ye kiraya veremiyorlardı. Ne oldu da bir anda 4 bin TL oldu. Adamın biri bizi aradı. Malatya’dan bir arkadaşımız mağdur olmuş ve Elazığ’daki ev sahibine 2 bin 200 TL para atmış. Tam Elazığ’a kavuşmak üzere, 'Kira 3 bin TL oldu' demiş. Bunlar ayıp şeyler” şeklinde konuştu.

Akbank’tan ilaç gibi gelecek kampanya! Bunu yapan herkese faizsiz 10 bin TL!

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

EYT’lilere beklenen haber! AK Partili isim beklenen açıklamayı yaptı!

Geri Dön