29 / 04 / 2024

Deren A İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ve Online Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Deren A İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ve Online Ticaret Limited Şirketi Murat Sezgin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Deren A İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ve Online Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile murat Sezgin tarafından kuruldu. 


Deren A İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ve Online Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Insaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Insaat islerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma, alçı, çimento, fırınlanmıs kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kagıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Deren A İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ve Online Ticaret Limited Şirketi Adres; Nispetiye Mah.Gazi Güçnar Sk. No.4/5 Beşiktaş 


Geri Dön