28 / 04 / 2024

Derin dondurucu almanın tam zamanı! Arçelik'ten 2 bin 300 TL indirim! 18 Haziran 2023 fiyat listesi…

Derin dondurucu almanın tam zamanı! Arçelik'ten 2 bin 300 TL indirim! 18 Haziran 2023 fiyat listesi…

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala derin donduruculara talep artarken Arçelik'ten indirim haberi geldi. Peki, Arçelik'te derin dondurucu fiyatları ne kadar oldu? Arçelik'te en ucuz derin dondurucu kaç TL? İşte detaylar...



Kurban Bayramı'na sayılı günler kala derin donduruculara talep artarken Arçelik'ten güzel haber geldi. Arçelik, seçili derin dondurucularda 2.300 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Oliz uygulamasına özel kampanya 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Derin dondurucu almanın tam zamanı! Arçelik ten 2 bin 300 TL indirim! 18 Haziran 2023 fiyat listesi…

Dayanıklı ve kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik'te küçük evlerden büyük ailelere kadar çeşitli ihtiyaçlara uygun, farklı kapasitelerde derin dondurucu modelleri mevcut. Arçelik derin dondurucular, gıdaları hızlı bir şekilde dondurmak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu özellik, yiyeceklerin tazeliklerini ve besin değerlerini korurken, donma süresini kısaltır.

Arçelik, enerji tasarrufu sağlayan derin dondurucu modelleri sunar. Bu, elektrik faturalarınızı düşürmenize ve çevreye daha duyarlı bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur.

Peki, Arçelik'te hangi derin dondurucu modelleri indirimli?  Arçelik derin dondurucular kaç TL? 

 


Geri Dön