07 / 05 / 2024

Dermokil, Nana Appiantua ile bayilik anlaşması imzaladı!

Dermokil, Nana Appiantua ile bayilik anlaşması imzaladı!

Dermokil Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca, Kilis Valisi Turhan Ayvaz'ın daveti üzerine bu şehre gelen Gana Kraliçesi Appiantua ile ürünlerinin bu ülkede satışına yönelik bayilik anlaşması yaptıklarını söyledi



Kilden kozmetik ürünleri üreten Türk şirketi Dermokil, Afrika ülkesi Gana Kraliçesi Nana Appiantua ile bayilik anlaşması imzaladı.
 
Dermokil Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca, Kilis Valisi Turhan Ayvaz'ın daveti üzerine bu şehre gelen Gana Kraliçesi Appiantua ile ürünlerinin bu ülkede satışına yönelik bayilik anlaşması yaptıklarını söyledi. Geçen hafta Gana'da katıldıkları fuarda kraliçe 135 bin dolarlık ilk siparişini verdi. Yüzde yüz yerli kozmetik üreticisi Dermokil'in sahibi Ünal Karaca, 'Kraliçe, ürünlerimizi çok beğendi. Gana'da tutacağını düşünerek bayimiz oldu. 5 şžubat 2011 tarihinde Gana'da Dermokil'in tanıtımını yapacağız.' dedi. Kanada, Belçika, İngiltere, Hollanda, Almanya'da ürün satan şirket, kozmetiğin kalbi Fransa'ya da ihracat yapıyor. İki yıl içinde 25 ülkeye mal satar hale gelen şirket ihracat yaptığı ülke sayısını 50'ye çıkarmayı hedefliyor. Dermokil, Gana Kraliçesi Nana Appiantua ile bayilik anlaşmasıyla Afrika'ya açıldı.

Dermokil saç, cilt ve vücut kategorilerinde 40 ürüne sahip. Ağırlıklı parfümeriler olmak üzere Türkiye'de 4 bin noktada satışı mevcut. Ünal Karaca, imalatta kullandıkları killeri Sivas ve Türkiye'deki diğer iki şehirden temin ettiklerini söyledi. Dermokil'in Sivas'taki fabrikasında 300 işçi çalışıyor. Ürünleri Paris'teki laboratuvarlardan tescilli. Dermokil'i saç dökülmesine karşı daha çok erkekler kullanıyor.
Zaman/şžABAN GÜNDÜZ


Geri Dön