05 / 05 / 2024

Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tolgahan Polat Erol tarafından kuruldu.



Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tolgahan Polat Erol tarafından kuruldu.

Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak, Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. e.Her türlü otopark hizmeti vermek. f.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. g.- Kamping alanları için tekerlekli yürüyen ahşap evler, ahşaptan veya fiberglastan karavan imalatı, römork imalatı ile, saçtan, ahşaptan veya fiberglastan konteynır imalatını alımı, satımı, kiralamasını, ithalatını, ihracatını ve pazarlamasını yapmak. Kamping alanları kurmak işletmek. h.Plaj alanlarını işletmek.Plaj alanlarının bütünleyici bir parçası olan soyunma odası, dolap, sandalye, kano, deniz motosikleti vb. kiralamak
 


Geri Dön