28 / 04 / 2024

DESA, Samsun LoveLet AVM'de 85. mağazasını açtı!

 DESA, Samsun LoveLet AVM'de 85. mağazasını açtı!

Samsun LoveLet AVM’de açılan yeni mağaza (335 metrekare) ile mağaza sayısını 85’e çıkaran DESA, bundan sonra da yeni mağaza açılışlarıyla moda severlere alışveriş keyfini yaşatacak




Deri deyince akla ilk gelen marka olan sektörünün lideri DESA, uzun yıllar keyifle giyilen, kalitesi ve şıklığıyla fark yaratan parçalarıyla artık Samsunlularla bir araya geliyor. 2012 İlkbahar-Yaz sezonunda 3 ayrı temada hazırladığı koleksiyonlarıyla kadınlara doğaya ve doğallığa yapılan büyülü bir yolculuk vaat eden DESA, Samsun’da yeni açtığı mağaza ile moda severlere çok özel alışveriş fırsatları da sunuyor. 

Sektördeki 40. Yılını kutlayan DESA, tam 40 yıldır el işçiliği geleneğini modern tasarımlarla buluşturarak, 2012 ilkbahar yaz erkek koleksiyonunda da birbirinden özel seçeneklerle Samsun’da yeni açılan mağazası ile yeni sezon ürünleri keşfetmenizi bekliyor.


7 gün 24 saat alışveriş keyfi


Alışveriş yapmak için vakitsizlikten yakınıyorsanız, www.desa.com.tr sanal mağazadan 7 gün 24 saat alışveriş yapma fırsatını kaçırmayın. Markanın online alışveriş sitesinin yenilenen tasarımıyla DESA markasının tüm ürün gruplarını detaylı olarak inceleyebilir ve doya doya alışveriş yapabilirsiniz. 





Geri Dön