08 / 05 / 2024

Desanın Londra mağazası Retail Spaces isimli kitaba girdi!

Desanın Londra mağazası Retail Spaces isimli kitaba girdi!

Amerikalı RSD yayıncılık şirketi dünyada örnek teşkil eden 60 mağazayı bir kitapta topladı. Retail Spaces isimli kitap, dünyada dikkat çeken 250 metrekareden daha küçük mağazalar arasına Desanın Londra Covent Garden mağazası da yer alıyor



Amerikalı RSD yayıncılık şirketi dünyada örnek teşkil eden 60 mağazayı bir kitapta topladı. Retail Spaces ismini taşıyan kitap, dünyada dikkat çeken 250 metrekareden daha küçük mağazalar arasına Desanın Londra Covent Garden mağazası da yer alıyor.

Desaya iki sayfa ayrılan kitapta, Kinnersley Kent Design tarafından yapılan mağaza tasarımı büyük övgüler aldı. Desanın 1972de kurulduğu ve kısa süre önce İngiltere pazarına girdiğini anlatılan yazıda şöyle denildi: Yüksek kalitede deri ürünlere sahip Desa, 70 mağazaya sahip. Aynı zamanda dünyanın önde gelen lüks markalarına üretim yapıyor. Covent Garden mağazası, lüks çantalar ve deri ürünler ile arzulanır lüks deri marka ve moda evi vurgusuyla dikkat çekiyor. Desayla ilgili yazıda Kinnersley Kent Design şirektinin ise şu sözlerine yer verildi: Desa mağazasını tüketicinin anlayacağı şekilde konumladık, diğer lüks markalar yerine Desayı seçmelerinin yegane nedenini ortaya koyduk.

Hürriyet


Geri Dön