05 / 05 / 2024

Detay Kent Konut Projesi'nde 225 bin TL'ye 2+1!

Detay Kent Konut Projesi'nde 225 bin TL'ye 2+1!

Toplam 3 blokta 90 konuttan  meydana gelen Detay Kent Projesi'nde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede yer alan konutların fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında konutlar da hemen teslim ediliyor...



Kuzey Ataşehir 'de hayata geçirilen Detay Kent'te alanları 103 ile 154 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Projede yer alan konutlardan   2+1 konutların fiyatları 225 bin TL 'den başlıyor, 3+1 konutların fiyatları ise 290 bin TL 'den başlıyor. Ödemeler peşin yapılıyor, müşteriler diledikleri bankadan kredi kullanabiliyor.

Toplam 3 blokta 90 konuttan  meydana gelen Detay Kent projesinde blokların ikisi 12 katlı, biri 14 katlı olarak tasarlandı. Detay Kent projesinin inşaatı 2008 yılında başladı. Projede teslimler yılbaşında yapıldı. Detay Kent toplam 4 bin 247 metrekare arsaya kuruluyor. Toplam inşaat alanı 14 bin 800 metrekare olan projenin 11 bin metrekare satılabilir alanı, 250 metrekare sosyal tesis alanı ve 3 bin metrekare yeşil alanı bulunuyor.

Detay Kent'te kapalı fitness salonları, yüzme havuzu ve terası, kafeterya, toplantı salonu, çok amaçlı spor sahası, kapalı otopark, yürüyüş yolları ve peysaj düzenlemesi, site giriş güvenlik kulübesi, otomatik bariyerli otopark sistemi, otopark katında otomatik yangın söndürme spring tesisatı, tam otomatik olarak devreye girecek jeneratör sistemi yer alıyor.

Detay Kent, deprem yöneltmeliğine göre hazırlanmış radye temel, betonarme karkas sistemle inşa ediliyor. Isı izolasyonu, silikon esaslı suya dayanıklı cephe boyası gibi özelliklerin kullanıldığı Detay Kent'te dış kapılar ahşap kaplı çelik kapı, iç mekan kapıları ahşap mobilya kapı, granit tezgah üzeri oval lavabolu banyo dolabı ve aynası, duşa kabinli küvet ve klozet takımı, daire giriş holünde ayakkabılık e portmanto, ebeveyn yatak odasında sürgülü kapaklı gömme dolap, bloklarda giriş holü, merdiven sahanlıkları, merdiven basamakları granit veya mermer, doğalgaz kombili ısıtma sistemi, kablolu tv ve uydu tesisatı, internet altyapısı ve telefon tesisatı, site güvenliği ile kapalı devre kamera sistemi mevcut. Projede tüm malzemeler CE-TSE normlarına uygun.

Proje kapsamında sosyal tesisler, kefeterya, toplantı salonu, kapalı fitness salonları, yüzme havuzu, spor sahası, kapalı otopark, site girişi güvenlik kulübesi, otomatik bariyerli otopark sistemi, yangın söndürme spring tesisatı ve jeneratör tesisatı bulunuyor.

0216 499 42 48

[email protected]
www.century21adresslife.com

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön