13 / 05 / 2024

Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 

Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 

Bankacılık devi Goldman Sachs'tan yeni petrol tahmini geldi. Banka, petrol fiyatının gelecek 12 ay içinde 100 dolar olacağını söylerken beklentisinden vazgeçti. Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 



BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR? 20 MART 2023 BRENT PETROL FİYATI

Bugün ICE'de Brent petrolünün varil fiyatı 1,22 dolar düşerek 71,75 dolar seviyesine gerilerken NYMEX'de Batı Teksas petrolü 1,22 dolar düşüşle 65,52 dolar seviyesini gördü. Böylece fiyatlar 15 ayın dip seviyesinde kalmaya devam ediyor.

Motorin fiyatları, 15 Mart tarihinde 71 kuruş ve 17 Mart'ta 1,34 TL olmak üzere toplamda 2,05 TL indirimle düşüşe geçerek, 20 TL'nin altına gerilemişti. Ancak dolar/TL kurundaki yükseliş nedeniyle, mazot fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 80 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 

OPEC TOPLANTISI TAKİP EDİLECEK!

Petrol fiyatları yakından takip edilirken gözler, OPEC toplantısına çevrildi. Çünkü Opec toplantısının da endişe yarattığını belirtiliyor. Fiyatları aşağı çeken riskler karşısında OPEC'in yeni bir üretim kısıntısını tartışmaya açmasının gündeme gelebileceğine dikkat çekiliyor.

Arz tarafında ise piyasalarda, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun gelecek dönem üretim politikalarına yönelik 3 Nisan tarihinde yapacağı toplantı takip edilecek. 

Akaryakıtta şok gelişme! Motorine salı günü 80 kuruş zam geliyor! BP, Total, PO 19 Mart 2023 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarında tabela değişiyor, acilen bakın! 18 Mart 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Geri Dön