Ekonomi

Dev kampanya! TC kimlik sorgulaması üzerinden 20.000 TL ödeme

Ziraat Bankası üyeleri üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Buna göre T.C. Kimlik Numarası sorgulaması üstünde belli bir puanı toplayan kişilere 20.000 TL'ye kadar ödeme yapacak.Kamu bankası olan Ziraat Bankası, özellikli kişilerin TC kimlik numaraları üzerinden yapmış oldukları, sorgulamalar sonrasında nakit ihtiyaçları için başvurularını gerçekleştirmeleriyle birlikte hızlı bir şekilde sonuç vereceğini söyledi

Ziraat Bankası üzerinden yapılacak olan yeni ödemelerde kişilerin kimlik numaraları, sorgulamaları yapıldıktan sonra acil nakit ihtiyaçları olması durumunda 20000 TL'ye kadar ödeme verilecektir.

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, özellikli kişilerin TC kimlik numaraları üzerinden yapmış oldukları, sorgulamalar sonrasında nakit ihtiyaçları için başvurularını gerçekleştirmeleriyle birlikte hızlı bir şekilde sonuç vereceğini söyledi. 

Ziraat Bankası, TC kimlik numarası üzerinden yapmış oldukları kredi kampanyalarında 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli 20000 TL kredi verirken, bazı şartları uygun olan müşterilere bu krizde onayına sunacak. 

Sizler de Ziraat Bankası üzerinden kredi almak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, 20000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde işlemlerinizi yapabilecek ve nakit kredi alabileceksiniz.

Ziraat Bankası, 20000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu nasıl işliyor?
Ziraat Bankası, yeni yapmış olduğu kampanyada, kişilerin kimlik numaraları üzerinden yapmış olduğu, sorgulama sonrasında kredi puanı 1100 ve üzerinde olan vatandaşlara ihtiyaç kredisi imkanı sunacağını belirtti. 

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar, 20000 TL'ye kadar yapmış oldukları bu kredi başvurularında 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak işlemlerini yaparken bazı kredi politikalarına uygun olan kişilere düşük faiz oranları ile birlikte kredi imkanı sağlayacağını belirtti.Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilir veya size yakın olan bir banka şubesine giderek de işlemlerinizi kolay birşekilde hızlı bir şekilde yapmak mümkün.

Emekli olan vatandaşlar ile birlikte sigortalı olarak çalışan vatandaşlarda bu kredi kampanyasına katılabilecek. İşlemlerini gerçekleştirebilecek ve özellikle emekli olarak maaşını alan vatandaşlar ise kredi almak istiyorlar ise, Ziraat Bankası şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulaması ve internet şubesi üzerinden başvuru gerçekletirebilecek.