28 / 04 / 2024

Dev projelere Türk müteahhit imzası! 

Dev projelere Türk müteahhit imzası! 

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı M. Erdal Eren, “Suudi Arabistan’ın “Vizyon 2030” ve Irak’ın “Kalkınma Yolu” projelerinde önümüzdeki dönemde üyelerin kilit rol oynayacağına ve büyük işlere imza atacaklarını belirtti.



Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği, 34’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yapılan Yönetim Kurulu seçimlerinin ardından Türkiye Müteahhitler Birliği’nde başkanlık görevini M. Erdal Eren yeniden üstlendi.

Genel Kurul’da konuşan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı M. Erdal Eren, Suudi Arabistan ve Irak’ın yeniden hedef ülkeler haline geldiğini kaydederek, “Suudi Arabistan’ın “Vizyon 2030” ve Irak’ın “Kalkınma Yolu” projelerinde önümüzdeki dönemde üyelerimizin kilit rol oynayacağına ve büyük işlere başarı ile imza atacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

DÜNYAYI İNŞA EDEN MÜTEAHHİTLER OLDUK!

Genel Kurul’un açılış konuşmasında TMB Başkanı M. Erdal Eren, yurt içinde “ekonominin lokomotifi”, yurt dışında ise “dünyayı inşa eden” müteahhitler olmayı sürdürmek kararlılığıyla, görevlerini yerine getimenin gururunu yaşadıklarını açıkladı.

MÜTEAHHİTLERİN SESİ OLDUK!

Eren, Anadolu’nun dört bir yanındaki kamu müteahhitlerinin fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı konularındaki taleplerini hemen her platformda dile getirdiklerlerini, Bakanlıklara kamuoyu ile paylaştıklarını açıkladı.

Dev projelere Türk müteahhit imzası! 

REKORA İMZA ATMANIN GURURU!

Eren ''Suudi Arabistan ve Irak’ın yeniden hedef ülkeler haline geldiğini kaydeden Eren, “Suudi Arabistan’ın “Vizyon 2030” ve Irak’ın “Kalkınma Yolu” projelerinde önümüzdeki dönemde üyelerimizin kilit rol oynayacağına ve büyük işlere başarı ile imza atacaklarına yürekten inanıyorum.''dedi.

TÜRKİYE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ BAŞKANI TEKRAR M. ERDAL EREN!

Açılış konuşmalarının ardından yapılan Yönetim Kurulu seçimleri sonucunda başkanlık görevini yeniden üstlenen M. Erdal Eren, “Bizleri 3 yıl daha bu göreve layık gören değerli TMB üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Eren Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu’nda önümüzdeki üç yıl boyunca görev alacak diğer isimleri açıkladı; Başar Arıoğlu, Ali Rıza Arslan, İhsan Çetinceviz, Müfit Eren, Deha Emral, Cahit Karakullukçu, Süheyla Çebi Karahan, Tevfik Öz, Erdem Tavas, A. Kartal Usluel, Murat Üstay ve Erdal Yenigün oldu.
 

İnsaat sektöründe yeşil çatılar tercih ediliyor!

Yeni yılın ilk ayında inşaat sektöründe güven arttı!

Geri Dön