Ekonomi

Dev şirketten 10 milyon dolarlık yatırım! 100 kişiye 100 bin dolar

Dünyanın hemen hemen her yerinde kullanılan Airbnb, dünyanın en çılgın yerlerini yaratmak için 10 milyon dolarlık yatırım yapacak. Tatil kiralama sitesi, başvuru formuna göre “çölde yaşanabilir bir çörek” gibi unutulmaz konaklamalar yaratmak için 100 kişiye 100

Airbnb, gezegendeki en tuhaf ve en benzersiz emlak destinasyonlarının yaratılmasına ilham vermek için  10 milyon dolarlık  bir fon başlattı.

Tatil kiralama sitesi, başvuru formuna göre “çölde yaşanabilir bir çörek” gibi unutulmaz konaklamalar yaratmak için 100 kişiye 100.000 dolar teklif edecek. 

Tasarımlar bir vay faktörüne sahip olmalı, çevreyi dikkate almalı ve Ağustos 2023'e kadar tamamlanabilir olmalıdır. Amerikalı tasarımcı Iris Apfel ve Sidney merkezli mimar Koichi Takada'nın da aralarında bulunduğu bir jüri heyeti, başvuruları değerlendirecek ve projeleri seçecek.

Mayıs ayında Airbnb, ziyaretçilerin alışılmışın dışında yerleri keşfetmesine yardımcı olmak için web sitesini yeniden tasarladı. 

Fon, Boise, Idaho'daki, dışarıdan dev bir çamur gibi görünen ve şömine ve boynuz oymalı avize dahil rahat konaklama birimleri sunan Big Idaho Potato Hotel gibi türünün tek örneği olan daha fazla hedef evleri vurgulamak için tasarlanmıştır  . Las Vegas yakınlarındaki Deluxe Kapalı Vagon çiftliği, ata binmek, sığır sürmek ve rodeolar sunmaktadır. 

Airbnb, rakipleri  Expedia Group Inc.  ve  Booking Holdings Inc. ile birlikte, yüksek gaz fiyatlarına ve uçuş iptallerine rağmen bu yazın endüstrinin gördüğü en iyilerden biri olmasını beklediklerini söylediler. 

Airbnb'de kalmanın bir otel odası mı yoksa Airbnb'de mi kalacağı konusunda tartışmalar sürerken , benzersiz mülklere odaklanmak şirketin tekliflerini ayırt etmesine yardımcı oluyor. 

San Francisco merkezli şirket, benzersiz tesislerde rezerve edilen gecelerin küresel olarak 2019'dan 2021'e kadar %49'dan fazla arttığını söyledi.

Airbnb, 2008 yılında, paylaşacak yeri olan iki tasarımcının kalacak bir yer arayan üç seyahatseveri ağırlamasıyla başladı. Artık milyonlarca ev sahibi ve seyahatsever mekânlarını kaydedebilmek ve dünyanın her yerinde benzersiz konaklama rezervasyonları yapabilmek amacıyla ücretsiz bir Airbnb hesabı oluşturuyor. Airbnb deneyim ev sahipleri ise tutkularını ve ilgi alanlarını hem seyahatseverlerle hem de yerel halkla paylaşıyor.

Airbnb, paylaşmayı kolay, keyifli ve güvenli hâle getirmeye yardımcı olur. Kişisel profilleri ve kayıtları doğrulanıyor, ev sahipleri ve misafirlerin güvenli şekilde iletişim kurabilmeleri için akıllı bir mesajlaşma sistemi kullanılıyor ve ödemelerin tahsil edilmesi ve aktarılması için güvenilir bir platform yürütülüyor.

https://emlakkulisi.com/altinda-bomba-patladi-bu-rakamlari-goren-de-duyan-da-inanamadi-altini-olanlar-ve-altin-almak-isteyenler-dikkat/710989