İş Fırsatları

Devlet Demiryolları VE TÜBİTAK'tan müjde! Personel alımı yapılacak...

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 15 personel alımı yapacağını duyurdu. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü de 4 personel alımı gerçekleştirecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak.

Kurumun Resmi Gazete'de açıklanan ilanına göre, TÜBİTAK Başkanlığında görev yapmak üzere uzman ve uzman yardımcısı alımı yapılacak.

Devlet Demiryolları VE TÜBİTAK'tan müjde! Personel alımı yapılacak...İşte başvuruya iliikin merak edilen tüm detaylar...

TUBİTAK PERSONEL ALIMI

TÜBİTAK Başkanlığında yapılacak 15 personel, Ankara'da görevlendirilecek. İş başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi "kariyer.tubitak.gov.tr" üzerinden yapılacak. Başvurular 17 Temmuz'a kadar devam edecek.

KONTENJAN DAĞILIMI NASIL OLACAK?

TUBİTAK, 7 Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı ve 8 Bilimsel Programlar Uzmanı ve üzeri toplam 15 personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İşinolsun'da yer alan detaylara göre, TÜBİTAK personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi genel koşullar aranıyor.

Bunlar dışında adaylardan Yabancı Dil Sınavından puan almış olmak ve; Bilimsel Programlar Uzmanı ve üzeri pozisyonu için - Yazılım sistemlerinin geliştirilmesi, temini ve idame süreçlerinde en az üç sene mesleki tecrübeye sahip olmak şartı bulunuyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

TÜBİTAK Personel alımı başvuruları başladı. Adaylar başvurularını sadece İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 19 Haziran - 17 Temmuz 2023

TCDD 4 PERSONEL ALACAK

Öte yandan, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü 4 demir yolu yapım, bakım onarım makinesi operatörü alımı gerçekleşecek. Söz konusu ilan, Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru şartları ve süreciyle ilgili ayrıntılı bilgilere ilan metninde yer aldı. İlgilenen adaylar, ilan metnine ve başvuru prosedürlerine uyarak başvurularını yapabilecek.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! 648 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

Bakan Özhaseki açıkladı: Dönüşümde hem kredi hem hibe desteği geliyor! 

FED faizleri arttırırsa altın ve dolar düşer mi, yükselir mi?