30 / 04 / 2024

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.



Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenlere verdiği destekler artarken, alternatif gayrimenkul sektörünün hareketlenmesi planlanıyor.

Yeni Asya Gazetesi'nden Reyhan Keser'in haberine göre; ev sahibi olmak için “Konut Hesabı” aracılığıyla birikim yapanlara devlet bu yıl 30 bin TL’lik destek veriliyor. 

Devlet desteği öğrenci evleri satışları nı artıracak!

Konut hesabı desteğinin yatırımcılar tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğinden bahseden Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, “Türkiye’de bir gayrimenkul yatırımının ortalama geri dönüş süresi 25 yıllara kadar çıkıyor. Univa projelerinde ise bu süre 8 yıldan başlıyor. Devletimizin sunduğu bu desteği; projelerdeki avantajlarımız, alım noktasında getirdiğimiz kolaylıklar, geri dönüş süresindeki ayrıcalıklar ve işletme esnasında tanıdığımız kolaylıklar ile daha da artırıyoruz. Ev sahibi olmak isteyenlere sunulan bu desteğin, alternatif gayrimenkul sektörünü hareketlendirerek, öğrenci evleri satışlarını tetikleyeceğini düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Evi eski olana 25 bin TL tadilat desteği!

Devlet dönüşüm için destekleri artırdı!

Ev almak isteyenlere müjde! 30 bin lirası devletten!


Geri Dön