Sektörel

Devlet destekli 49 bin liraya anahtar teslim konut! Ev sahibi olmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi! Kaçırmayın!

Milyonlarca kişinin hayalini süsleyen müstakil evlere artık ulaşmak çok kolay. Müstakil ev  sahibi olmak isteyenlere güzel haber geldi. 49 bin 900 liraya anahtar teslim müstakil evler fırsatı. 

İnşaat maliyetlerinin artması ekonomik ve pratik konut çözümlerine olan talebi artırdı. Artık prefabrik evler en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Prefabrik evler, hızlı üretim ve uygun maliyetleriyle öne çıkıyor ve milyonlarca kişi tarafından tercih ediliyor. 

ARSA MALİYETİ ÖNEMLİ!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler için arsa maliyeti en önemli faktör arasında. Uygun bir araziye sahip olmak, maliyetleri önemli ölçüde değiştiriyor.

Günboyugazetesi'nde yer alan habere göre; araziye sahip olmayanlar için ise bazı prefabrik ev firmaları, arsa dahil paket çözümler sunarak ev sahibi olma sürecini daha erişilebilir hale getirir.

UZUN ÖMÜRLÜ

Prefabrik evler, kaliteli malzemeler ve doğru üretim teknikleri kullanıldığında uzun yıllar güvenle kullanılabilecek düzeyde yapılıyor. 

Bu evlerin dayanıklılığı, malzemenin kalitesine ve montajın yapıldığı coğrafi koşullara bağlıdır. Yüksek kaliteli malzemeler ve profesyonel montaj, prefabrik evlerin ömrünü uzatır.

 

DEVLET 300 BİN DESTEK VERİYOR

2024 itibarıyla, prefabrik ev yaptırmak isteyenlere devlet 300.000 TL destek sağlıyor. Bu destek, belirli koşulları karşılayanlara verilerek prefabrik ev maliyetlerini önemli ölçüde azaltıyor ve ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

2024 PREFABRİK EV FİYATLARI

2024 yılı itibarıyla prefabrik evlerin güncel fiyatları, evin metrekaresi ve oda sayısına göre değişiklik gösterir:

2024 yılı itibarıyla prefabrik evlerin güncel fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi... 

Prefabrik teknolojisi yenilenmeli: Vatandaşlara prefabrik ev arsası desteği verilmeli!