06 / 05 / 2024

Devlet memuru olmak isteyenlere müjde! 102 personel alımı yapılacak! O puanla hemen devlet memuru olun!

Devlet memuru olmak isteyenlere müjde! 102 personel alımı yapılacak! O puanla hemen devlet memuru olun!

Devlet memuru olmak isteyenlere müjdeli haber verildi. 102 tane personel alımı yapılacak. İşte detaylar!



KGM personel alımı başladı. KGM alım yapılacak pozisyonları duyurdu. KGM bünyesinde makine mühendisi, inşaat mühendisi, mimar, şehir plancısı ve avukat alımı yapılacak. İşte, KGM iş ilanı başvurusuna dair ayrıntılar…

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 102 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. KGM iş ilanı için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Genel Müdürlük merkez ve aynı zamanda taşra teşkilatı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. Maddesi ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esaslar'ın Ek Madde 2'nin (b) fıkrasına göre toplam da 102 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

KGM Başvurular 14.03.2023 ile 28.03.2023 tarihleri arasında 'Kariyer Kapısı' http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden ya da e-Devlet 'Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım' sayfası üzerinden yapılacaktır. Yerleştirme işlemlerinin neticelenmesinden sonra yerleşen adaylara dair duyurular Genel Müdürlüğümüz www.kgm.gov.tr web sitesinde yayımlanacaktır."

KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sözleşmeli personel alımı için başvurular 14 ile 28 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu başvurular online olarak isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesi üzerinden gerçekleşecektir.

KGM HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

KGM personel alımını; Makine mühendisi, inşaat mühendisi, mimar, şehir plancısı ve avukat pozisyonlar için 102 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek olup, 2022 yılı KPSS (B) grubunun ilgili puan türünden en az 70 puan almış olma şartı bulunmaktadır.

KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

KGM personel alımında herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmadan, söz konusu puan türünde en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere yapılacak sıralama esas alınarak ilan edilen unvanların adedi kadar asıl ve o kadar da yedek aday belirlenecek.

Asıl olarak kazanan adaylardan süresi içinde başvuru yapmayan, istenen belgeleri evrak teslim süresinde tamamlamayan, feragat eden ya da aranan şartları taşımadığı tespit edilen adayların yerine yedek adaylardan sırası ile yerleştirmeleri yapılacak.


Geri Dön