29 / 04 / 2024

Dewi Sukarno Milyoner Fuarı'ndaki mobilyaları beğendi

Dewi Sukarno Milyoner Fuarı'ndaki mobilyaları beğendi

Milyoner Fuarı'nın sürpriz ismi Dewi Sukarno, beğendiği mobilyalar için dün yine fuar alanındaydı



Endonezya'nın bağımsızlığında rol oynayan kilit isim ve ülkenin ilk başkanı olan Sukarno'nun eşi Dewi Sukarno, 1 milyon dolardan fazla mücevher alışverişi yaparak bir anda fuarın en dikkat çekici zengini oldu. CNR Ekspo Fuarcılık ve Gijrath Media Group işbirliği ile düzenlenen fuar için İstanbul'a özel uçağı ile ilk kez gelen Dewi Sukarno, bu sefer de değeri 100 bin Euro ile 440 bin Euro arasında değişen Türk teknelerine özel ilgi gösterdi. Millionaire Fair'da kendisine olan ilgiden memnun kaldığını dile getiren Dewi Sukarno, "Fuarda mücevherler dışında tekneler ve mobilyaları çok beğendim. Bu yüzden fuara tekrar geldim. Türkiye'deki ilgiden çok memnun kaldım" diye konuştu.

100 milyon dolarlık ürün
Fuarda dünya jet sosyetesinden birçok ünlü ismi ağırladıklarını söyleyen, CNR Holding Satış Koordinatörü Selçuk İçinsel, fuara olan katılımı şöyle anlattı: "Bugüne kadar 13 bin 200 kişiyi ağırladık. Fuarda 35 firma 100 milyon dolar değerinde 200 farklı ürün sergiliyor. Fuarda özellikle tekne üreticileri satışlardan çok mutlu. Mücevher, gayrimenkul, otomotiv ve denizcilik sektörü için çok önemli bir fuar olduğunu düşünüyorum. Dünyanın dört bir yanından zenginler fuar için buruya geliyor. Ayrıca dün Azeri işadamlarının da ilgisi çok büyüktü. Fuar sonuna kadar firmaların önemli satış yapacağını tahmin ediyorum."

3 bin 500 TL'lik takım elbise, 3 gömlek ağırlığında

DÜNYADAKİ kumaş üreticileri tarafından Damat için özel dokunan 180's kumaşla üretilen ve 3 gömlek ağırlığında olan takım elbise, özel ürünlerle birlikte Milyoner Fuarı'nda sergileniyor. Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "İnsanları daha şık ve daha fit göstermek için oldukça yoğun Ar-Ge faaliyetleri yürütüyoruz. İşte bu takım elbiseler o faaliyetlerin ürünü olan sihirli kalıplarla üretildi. Satış fiyatı 3 bin 500 TL değerindeki takım elbise, kumaş içeriği ve aynı zamanda vücudu saran formu ile birlikte giyen erkekleri daha formlu ve modern gösteriyor. Giyen kişinin vücut kalıbını alıyor" dedi.
Hürriyet


Geri Dön