30 / 04 / 2024

Didim Belediye Meclisi Eylül toplantısında imar konuşuldu!

Didim Belediye Meclisi Eylül toplantısında imar konuşuldu!

Didim Belediye Meclisinin Eylül Ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu yapıldı. İmar Komisyonuna sevk edilen “Karakuyu Mevkii 11803, 11804, 11817, 11818 parsellerde yapılan plan değişikliği teklifi” konusu İmar Komisyon Raporu doğrultusunda ele alındı.



Didim Belediye Meclisinin Eylül Ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu 4 Eylül Cuma günü saat 14:30’da yapıldı. Oturuma Belediye Başkanı Deniz Atabay katılmazken başkanlığı,  Meclis Başkan vekili Erdal Baylan yaptı. CHP’li Ercan Atasoy ve MHP’li Nuhali Yılmaz mazeretli  katılmazken, DSP’li Mustafa Kıray mazeretsiz olarak  toplantıya katılmadı,

 

4 Eylül Cuma günü saat 14:30’da ki  3 gündemli toplantının ilk maddesi “Karakuyu Mevkii 180 ada 5, 6 ve 7 parsellerde yapılan plan değişikliği teklifi”  ele alındı meclise gelişinde eksiklikler olduğu ve ellerinde toplantıdaki görüşlerin neler olduğu hakkında bilgisi olmadı gerekçesiyle  CHP’li Hasan Yavuz raporun ve değişikliğin meclis üyelerine anlatılması gerektiğini belirterek bu tür bir oylamanın yapılamayacağını dile getirdi. Başkan Erdal Baylan eksikliğin giderilmesi için oturuma  15 dakikalık ara verilirken daha sonra hazırlanan rapor tüm meclis üyelerine dağıtıldı. Rapor okunduktan sonra yapılan oylamada  değişiklik oy birliği ile kabul edildi.

Gündeminin 2 maddesinde İmar Komisyonuna sevk edilen “Karakuyu Mevkii 11803, 11804, 11817, 11818 parsellerde yapılan plan değişikliği teklifi” konusu  İmar Komisyon Raporu doğrultusunda ele alındı. Yapılan oylamada  CHP’li Sinan Ceyhan, Ahmet Yılmaz ve İbrahim Eray, çekinser oy kullandı ancak madde oy çokluğuyla kabul edildi.

AKP Grubu Meclis Üyelerinin vermiş olduğu çatılarla ilgili 3. gündem maddesi olan talebe. komisyon ek süre istedi, istek oy birliğiyle kabul edildi.


Gazete 2000


Geri Dön