19 / 05 / 2024

Didim'de Atatürk İlköğretim'in bilgisayar laboratuvarları onarıldı

Didim'de Atatürk İlköğretim'in bilgisayar laboratuvarları onarıldı

Aydın'ın Didim ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulunun bilgisayar laboratuvarı, İngiliz hayırsever çift tarafından yenilendi



Didim'den 4 yıl önce ev satın alan ve yılın büyük bölümünü burada geçiren Beverley ve Neil Kendall Cheese çifti, Atatürk İlköğretim Okulunun 3 yıldır kullanılmayan bilgisayar laboratuvarlarının onarımına destek sağladı.

Hayırsever İngiliz çifte, okul yönetimi tarafından teşekkür belgesi verildi.

2000'de kurulan bilgisayar laboratuvarlarının yenilenmeye ihtiyacı olduğunu ifade eden Müdür Yardımcısı Nihat Alagöz, "Laboratuvarlarımızda 40 bilgisayar bulunuyor. Bunlardan biri dışındakiler çeşitli nedenlerle
çalışmıyordu. Öğrencilerimiz faydalanamıyorlardı. Bilgisayar Mühendisi olan Beverley Cheese, onarılması gereken parçaları onardı. İngiltere'den çeşitli parçalar getirildi. Her şey yenilendi. Bütün bilgisayarların gücü yükseltildi. Hayırsever çiftimizin arkadaşları da destekte bulundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Çifte, teşekkür belgelerini Müdür Yardımcısı İbrahim Ata tarafından verilirken, burada konuşan Beverley Cheese, "Öğrencilere faydalı olabilmek benim için bir ayrıcalıktı. Sizlere yardımcı olabildiğim için çok mutluyum" dedi.

İngiliz çiftin, Atatürk İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni Bülent Aydınlar aracılığı ile okulun böyle bir ihtiyacını öğrendikleri bildirildi.

Çiftin, daha önce de okula kitap bağışında bulunduğunu belirten Aydınlar, okul yönetimi olarak teşekkür ettiğini ifade etti.
AA


Geri Dön