29 / 04 / 2024

Dilasa Orman'da Şubat ayına özel yüzde 14 indirim fırsatı!

Dilasa Orman'da Şubat ayına özel yüzde 14 indirim fırsatı!

Sahiplerine 18 ay sonra teslim edilecek olan Dilasa Orman projesinde Şubat ayına özel yüzde 14 indirim imkanı sağlanıyor. Örnek dairelerin tamamlandığı projeden 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. 



Dilasa Orman projesinde Şubat ayına özel yüzde 14 indirim imkanı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Zeray İnşaat imzası taşıyor.

Kocaeli'de hayata geçirilen Dilasa Orman projesinde indirimin yanı sıra 0 faiz imkanı da sunuluyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılması planlanan Kocaeli Dilasa Orman projesinde toplam 660 konut bulunuyor.

Arsa alanı 65 bin metrekare olarak belirtilen Dilasa Orman projesinde farklı konut alternatiflerine de yer veriliyor. Dilasa Orman'da yer alan konut tipleri 1+1 bahçe dubleksi, 2+1 bahçe dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve 4+1 bahçe dubleksi şeklinde tasarlandı.

Dilasa Orman da Şubat ayına özel yüzde 14 indirim fırsatı!

Kocaeli Başiskele'de yükselen Zeray İnşaat Dilasa Orman projesi 20 blok olarak inşa ediliyor. Proje kapsamındaki örnek daireler de tamamlandı.

Şirket bünyesinde 0 faiz imkanı sunulan Zeray Dilasa Orman Kocaeli Yuvacık Barajı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Farklı sosyal alanlara yer verilen Kocaeli Dilasa Orman'da; 3 farklı noktada yüzme havuzları, tenis sahası, yoga ve yürüyüş alanları, pilates odası, basketbol sahası,  fitness salonu, açık/kapalı çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Web: https://www.zerayinsaat.com.tr/

 

Nivak Florya'da peşin ödemede indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Geri Dön