Konut

Dilman Towers'ta teslimler başladı

Dilman Towers'da yaşayanlar, yıldızların göz kırptığı saatlerde Marmara Denizi'nin yakamozlarını izleyerek farklı yaşamın tadını çıkarmaya başladı.

Tarihi geçmişi, konumu, sahip olduğu konforu ve yeşil dokusu gibi birçok özelliği ile Kadıköy'ün en seçkin projesi Dilman Towers'ta yaşam başlıyor. Teknik Yapı'nın Ataşehir ve Bahçeşehir'deki Uphill Court Projeleri'nde öne çıkan klasikleşmiş çizgilerini taşıyan ve Kadıköy'ün pırlantası olarak tanımlanan Dilman Towers'ın sakinleri tapularını aldı.

Erenköy'deki yaklaşık 13 dönümlük arazi üzerinde 104 ultra lüks daireden oluşan ve yapımına 2006 başlanan Dilman Towers'ta mutlu son. Kadıköy'ün en değerli projelerinden biri olan Dilman Towers'ta tapular görkemli bir parti ile teslim edildi. Sosyal tesislerinden kapalı otoparkına, peyzajından daire içindeki ince detaylara kadar her şeyi tamamlanan Dilman Towers projesinde yaşam başladı.

Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen tapu teslim törenindeki partinin keyfini ve mutluluğunu aileleriyle birlikte yaşayan daire sahiplerinin ortak söylemi; Dilman Towers'ın hayatı kolaylaştıran yeniliklere sahip olduğu şeklindeydi. Partiye katılan Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, Dilman Towers'ın residence yaşamın bir simgesi olduğunu belirtti. Başkan Durbakayım, Kadıköy'ün en büyük yeşil alanına sahip Dilman Towers'da yaşamanın çok özel bir şans olduğunu belirterek "Seyir terasından Marmara Denizi, Adalar ve İstanbul'un tarihi yarımadasını gözler önüne seren muhteşem manzarayı izlerken, bahçeden yayılan tarih kokusunu doya doya sindirmenizi diliyorum. Sevginin kaynağında, mutluluk içinde yaşamanızı temenni ediyorum" dileklerini iletti.

Dilman Towers'ı Anadolu Yakası'nın pırlantası olarak değerlendiren Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ise projenin özelliklerini ve cazibesini "Bağdat Caddesi'nin en yüksek yapısı olarak bir anıt gibi gökyüzüne uzanan Dilman Towers'ın jakuzili, barlı seyir terasından Dragos ve adalardan başlayıp eski İstanbul, Haliç ve Ataköy'e kadar panoramik deniz manzarasını seyretmek mümkün olacak. Terasta jakuziye girip keyif yaparken, isterseniz jakuzi barda oturup içeceğinizi yudumlar ve doyumsuz İstanbul manzarasını seyredebilirsiniz. Arzu ederseniz dev TV ekranında seçtiğiniz programı izlersiniz. Ama hepsinden önemlisi güven içinde yaşamanın tadını çıkarırsınız" cümleleriyle özetledi.

Dilman Towers'ın yeni sakinlerinden biri olan Türk Milli Takımı Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş de partinin keyfini çıkaranlar arasında bulunuyordu. Ciddi ve güvenilir bir firma olduğu için Dilman Towers'tan daire aldığını vurgulayan Güneş, satın almadan önce Teknik Yapı'nın kimliğini sorguladığını ve fikir sorduğu her arkadaşından "Teknik Yapı kalitesinin tartışılmayacak kadar iyi, elit projelerinde sunduğu konforun eksiksiz olduğu" cevabı aldığını belirtti. Dairesinin tapusunu Başkan Nazmi Durbakayım'dan alan Şenol Güneş, törene katılan misafirlere yaptığı konuşmada "Buradaki buluşmamızı, birlikte yaşayacağımız iyi günlerin ilk adımı olarak görüyorum" dedi.