02 / 05 / 2024

Dinçer Tümer: İnşaat sektörü zor durumda!

Dinçer Tümer: İnşaat sektörü zor durumda!

Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklama yaptılar.



Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklamalarda bulundu.

SEKTÖR ZOR DURUMDA 


Dinçer Tümer, hizmet ettikleri alanın toplum için en güvenilir ve en sağlıklı olanı bir noktada buluşturarak, değişimleri ayak uyduran, kalıcı olmayı ve sürekli büyümeyi hedefleyen şirket olduklarının altını çizdi. Adana'da inşaat sektörünün sıkıntılarından bahseden ve şu an inşaat durumunun iç açıcı olmadığını belirten Tümer, " Sektör olarak oldukça zorlanıyoruz. insanlar konut almakta zorlanıyorlar, küçük konutlara rağbet var, bütçeler ancak bunlara yetiyor" dedi. 


ANA CADDEDE KALDIRIM TAŞI UYGUN DEĞİL 

Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete ise kurulduğu günden bugüne kadar inşaat sektörünün gereksinim duyduğu zemin kaplama ve yapı elemanlarım, alanında uzman olan ekibiyle, en yeni teknolojiyi kullanarak, en kaliteli ve en uygun koşullarda ürettiklerinin altım çizdi. Ara caddelerdeki kaldırım taşlanmn yapımını gerçekleştiren Özçete, " Özellikle Türkmeııbaşı'nda ana caddelere kaldırım taşı yapıldı Ana caddeye yapılan kaldırım taşlan uygun değildir" diye konuştu.


Adana Çukurova Metropol


Geri Dön