15 / 05 / 2024

Dinçer Tümer İnşaat sektörü son durum

Dinçer Tümer İnşaat sektörü son durum

Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklama yaptılar.

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Türe tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Örs Yapı Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Yapı Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ağırman, Mehmet Temizer ve Ömer Ağırman ortaklığında kuruldu.

Posıtıve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Posıtıve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Dinç ve Esra Hamamcı ortaklığında kuruldu.

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Can Özülkü tarafından kuruldu.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Bursa'da Kaşmer İnşaat'ın yeni projesi Millet Mahallesi'nde!

Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Naime Kaşmer ev sahipliğinde, Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Kaşmer'in yeni projesinin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi..

Er Altyapı Taahhüt Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Altyapı Taahhüt Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Arslan tarafından kuruldu. 

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Akkılı. tarafından kuruldu. 

Dinçer Tümer İnşaat sektörü son durum Haberi

Dinçer Tümer İnşaat sektörü son durum

Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklamalarda bulundu.

SEKTÖR ZOR DURUMDA 


Dinçer Tümer, hizmet ettikleri alanın toplum için en güvenilir ve en sağlıklı olanı bir noktada buluşturarak, değişimleri ayak uyduran, kalıcı olmayı ve sürekli büyümeyi hedefleyen şirket olduklarının altını çizdi. Adana'da inşaat sektörünün sıkıntılarından bahseden ve şu an inşaat durumunun iç açıcı olmadığını belirten Tümer, " Sektör olarak oldukça zorlanıyoruz. insanlar konut almakta zorlanıyorlar, küçük konutlara rağbet var, bütçeler ancak bunlara yetiyor" dedi. 


ANA CADDEDE KALDIRIM TAŞI UYGUN DEĞİL 

Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete ise kurulduğu günden bugüne kadar inşaat sektörünün gereksinim duyduğu zemin kaplama ve yapı elemanlarım, alanında uzman olan ekibiyle, en yeni teknolojiyi kullanarak, en kaliteli ve en uygun koşullarda ürettiklerinin altım çizdi....