29 / 04 / 2024

Dipol Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dipol Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Reyhan Şenol tarafından Kartal'da kuruldu.



Dipol Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Reyhan Şenol tarafından Kartal'da kuruldu. 


Dipol Hafriyat Nakliyat İnşaat Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Harfiyat  taşıma , moloz , dolgu , toprak , inşaat artığı taşıma ve zemin düzenleme işlerini yapmak.Harfiyat ihalelerine katılmak. B- Nakliye işlerini yapmak her türlü yük taşımacılığı ihalelere katılmak ve ihale almak. C- Her türlü inşaat ve inşaat işlerini yapmak , arsa ve arazi satın almak. Bu arsa ve arazi üzerine her türlü inşaatı yapmak ve satmak.Kat karşılığı arsa alıp , inşaat yapıp satmak. D- Otomotiv  oto alım satımı , oto lastik , oto yedek parçaları alımı satımı ve pazarlamasını yapmak. E-  Yurt içinde taşıma organizatörlüğü ve lojistik hizmetlerini yapmak. Amaç ve konularla ilgili olarak ; 1)- Her türlü yük taşımacılığını yapmak. 2)- Yurt içinde evden eve taşımacılık yapmak ve belirli bir zaman tarifesine göre veya belirli bir zaman tarifesine uymaksızın eşya ve yük taşımacılığını yapmak ve komisyonculuk yapmak 3)- Yurt içinde kargo nakliyat ambarı işletmeciliği yapmak şube açmak acentalık vermek acentalık almak. 4)- Her türlü nakliye işi ile ilgili sahalarda distiribütürlük mümessillik temsilcilik acentalık bayilik alabilir verebilir. 5)- Resmi ve özel inşaat , kat karşılığı inşaat işlerini yapabilir , ihalelere katılabilir ,kazandığı ihaleleri başkalarına devredebilir , teminatlar yatırabilir gerektiğinde bu teminatları çekebilir. 6)- Beton , çelik , kağır, prefabrik , inşaat işlerini yapmak , işyerleri fabrikalar , turistik tesisler , oteller , moteller, park ve bahçler yapmak , barajlar , limanlar yapabilir. 7)- Fabrika personeli , banka personeli , öğrenci taşıma işlerini yapmak.



Geri Dön