28 / 04 / 2024

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası açıldı!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası açıldı!

Yenişehir Belediyesi’nin yeni inşa edilen hizmet binasının açılışı, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın katılımıyla yapıldı.




Yenişehir Belediyesi’nin yeni inşa edilen hizmet binasının açılışı, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın katılımıyla yapıldı. 


Yenişehir Belediyesi’nin Fabrika Mahallesi'nde yapılan yeni hizmet binasının açılışına, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, HDP Diyarbakır milletvekilleri İmam Taşçıer, Nursel Aydoğan,Sibel Yiğitalp, Yenişehir Belediyes iEş Başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş ile çok sayıda kişi katıldı. Açılış konuşmasını yapan Yenişehir Belediyesi Eş Başkanları, hizmet binalarının sadece bir belediye binası olmadığını, halkın evi olduğunu belirtti.


Kışanak: Belediyeler halkın çalışma alanıdır


Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, belediyelerin halkın çalışma alanı ve mekânı olduğunu belirterek, Yenişehir Belediyesi’nin Eş Başkanlarına, tüm çalışanlarına ve hizmet binasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Kışanak, yeni hizmet binasıyla halkın taleplerinin de artacağına dikkat çekerek, “Yenişehir Belediyesi çalışanları, bu beklentileri karşılayabilmeleri için daha büyük performansla çalışarak kentimize hizmet üretecektir. Yolumuz açık olsun” dedi.


DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ise, demokrasinin geliştirilmesinde yerel yönetimlerin büyük bir önemi olduğunu vurgulayarak, belediyelere yönelik baskılara dikkat çekti.


Demirtaş: Demokrasiyi inşa edeceğiz


HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da, önemli olan bu binaların içini demokrasiyle doldurmak olduğunu belirterek, “Demokrasi kendi dışında arayacağın bir şey değildir, kendi içinde arayacağın yaşam tarzıdır, kültürdür. Parti yöneticileri, belediye başkanları başta olmak üzere kendimizden başlayarak demokrasiyi inşa edeceğiz, bu binalarda ona hizmet ettiği ölçüde anlamlı olur” dedi.


Konuşmaların ardından Yenişehir Belediyesi hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön