27 / 04 / 2024

Diyarbakır'da yeni millet bahçesi için geri sayım başladı!

Diyarbakır'da yeni millet bahçesi için geri sayım başladı!

Diyarbakır Bismil'de hayata geçen millet bahçesi projesi tamamlanma aşamasına geldi. Millet bahçesinin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 81 kentte başlatılan Millet Bahçeleri projesi ile vatandaşlara toprağa ve doğal yaşam alanlarıyla yaşama imkanı sunuyor. Akşam'da yer alan habere göre;  Diyarbakır'ın birçok ilçesinde yapımı devam eden Millet Bahçesi projesinde; en büyük alana sahip olan Bismil Millet Bahçesi, 185 bin metrekare alana üzerinde yapılarak Bismil'in sahip olduğu doğal yeşil alanların güzelliğini ortaya çıkardı. 

Diyarbakır da yeni millet bahçesi için geri sayım başladı!

GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATTI

Millet Bahçesi dahilinde mesire alanları, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, bisiklet parkuru, macera parkı, yürüyüş yolları ile vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri alanları barındırıyor. Millet Bahçesi için çalışmaların sonuna gelindiğini söyleyen veren Bismil Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince, “Millet Bahçesi ile ilçemizin güzelliğine güzellik kattık. Vatandaşlarımız aileleri ile birlikte güzel zaman geçirebilecekleri bir mekân haline getirdik. Millet Bahçesi adeta ilçemizin akciğeri oldu. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Diyarbakır Yeni Millet Bahçesine Kavuşuyor!


Geri Dön