29 / 04 / 2024

Dkn Mimarlık İnşaat Oto Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dkn Mimarlık İnşaat Oto Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Agit Baran Diken tarafından kuruldu.



Dkn Mimarlık İnşaat Oto Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Agit Baran Diken tarafından kuruldu.

Dkn Mimarlık İnşaat Oto Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendislik Bürosu işleri yapmak. Her türlü projelerin arazine uygulama işlerini yapmak, tapu ve kadastro teknik hizmetleri ve işlemlerini yürütmek. Harita ve imar mevzuatı konusunda danışmanlık ve müşavirlik hizmeti vermek.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. 2-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Kat karşılığı inşaat yapmak. Yol, beton,asfalt, ahşap, metal yapılar inşa etmek. Tadilat, dekorasyon, tamirat işleri yapmak. Bu amaçla her türlü inşaat malzemesi almak, satmak, ithal ve ihraç etmek. 3-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Oto galeri açmak, oto yıkama, tamir bakım hizmeti vermek. Oto yedek parçaları, aksesuarları alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. Servis taşımacılığı, tüm motorlu araçların şoförlü veya şoförsüz kiralanması, turizm taşımacılığı yapmak. Yük ve insan taşımacılığı yapmak. 4-Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Restoran, içkili içkisiz bar, lokanta , tekel bayii, market, şans oyunları bayii açmak. 5-Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin,dezenfektanların, her türlü hijyen maskelerin, evsel ve sınai gazların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.


Geri Dön