30 / 04 / 2024

DKY İnşaat Kartal'da dönüşüme başladı!

DKY İnşaat Kartal'da dönüşüme başladı!

İstanbul Kartal'da Praktiker'in bulunduğu arazinin dönüşümüne başlayan DKY İnşaat, 21 bin 696 metrekarelik arazi üzerinde konut, ofis ve Metro Cash&Carry'nin bulunduğu proje inşa edecek...



İSTANBUL Kartal'da Praktiker'in bulunduğu arazinin dönüşümüne başlayan DKY İnşaat, 21 bin 696 metrekarelik arazi üzerinde konut, ofis ve Metro Cash&Carry'nin bulunduğu proje inşa edecek. 



Yıkım çalışmalarım 1 ay içerisinde bitirmeyi planlandıklarını belirten DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, projenin adalar manzarasına hakim olduğu ve metroya 200 metrelik mesafede bulunduğunu söyledi. 



Bölgede potansiyel var İbrahim Dumankaya, "Proje 16 ile 20 kat arasında değişen 5 bloktan oluşacak. Ticari alanların bulunduğu ofis bloğu ise 15 kattan oluşuyor. Ofis ve konut giriş-çıkışları birbirinden tamamen bağımsız olacak" diye konuştu. 

Kartal başta olmak üzere İstanbul'un kentsel dönüşümünde aktif rol oynayacaklarım vurgulayan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya ise "İlçede metro, adliye sarayı, iş merkezleri ve üniversiteler gibi birçok ciddi yatırım yapıldı. Bölge bu yapısıyla içerisinde birçok potansiyel barındırıyor. Kentsel dönüşümle birlikte Kartal'ın yükselişi devam edecek" dedi. 


Sözcü 


Geri Dön