29 / 04 / 2024

Doç.Dr. Mehmet Alper: Sign of the City Awards'ta doğru eserler seçildi!

 Doç.Dr. Mehmet Alper: Sign of the City Awards'ta doğru eserler seçildi!

ÖDÜL töreni ve törenin yapıldığı mekânın etkileyici olduğunu söyleyen Tures Mimarlık yetkilisi Doç.Dr. Mehmet Alper, "Jüri tarafından ödüle layık görülen eserler doğru seçimlerdi...



ÖDÜL töreni ve törenin yapıldığı mekânın etkileyici olduğunu söyleyen Tures Mimarlık yetkilisi Doç.Dr. Mehmet Alper, "Jüri tarafından ödüle layık görülen eserler doğru seçimlerdi. Biz de İTO projesinin müellifiyiz. Konsept Kentsel Tasarım Jüri Özel ödülünü alan "İTO ve Çevresi Düzenleme Projesi' proje ortağımız Sepin Mimarlık ile ortak projemizdir. İTO tarafından yapılması planlanan Eminönü ve Sirkeci alanındaki bir koruma ve yenileme projesidir. 


İTO binasının arkasındaki Liman Han ve diğer tarihi yapıların korunması ve bugün otopark olarak kullanılan parsele yeni bir kültür merkezi tasarımı, bölgenin yayalaştırılması ve yeşil alanların geliştirilmesi projesidir. Devam eden eğitim projesi ödülünü alan Isparta TED Koleji, ana sınıfından lise son sınıfa kadar tüm eğitim birimleri, açık ve kapalı spor salonları, çok amaçlı salon ve idari birimlerden oluşan bir eğitim kampüsü. inşaat alam 18 bin metrekare olan 2 katlı bit kampüs" ifadelerini kullandı. 


Hürriyet Sign of the City Award eki


Geri Dön