06 / 05 / 2024

Doğa Gayrimenkul Feriloft'ta satılık 5 konut kaldı!

Doğa Gayrimenkul Feriloft'ta satılık 5 konut kaldı!

İstanbulun merkezi noktaları arasında yer alan Feriköyde Doğa Gayrimenkul tarafından inşa edilen Feriloft projesinde son beş dairenin satışları devam ediyor. Konutların kullanım alanı 56 ile 103 metrekare arasında  



İstanbulun merkezi noktaları arasında yer alan Feriköyde Doğa Gayrimenkul tarafından inşa edilen Feriloft projesinde son beş dairenin satışları devam ediyor. Kullanım alanı 56 ile 103 metrekare büyüklüğü arasında değişen konutlarda fiyat etiketi ise 260 bin liradan başlıyor. Aralık 2011de teslim edilecek konutların kullanım tümü 1+1'lerden oluşuyor.
İstanbulun merkezi noktalarında yaşamak, trafik sorunun en aza indirgemek ve gece hayatına katılımda zaman kaybetmek istemeyenler için geliştirilen Feriloft projesinin B bloğunda yer alan konutlar şirketten yapılan açıklamada şu cümlelerle nitelendirildi: "Dairelerde kullanılan malzeme ve eşyaların büyük kısmı, kullanıcının istekleri doğrultusunda şekillenirken FeriLoftta ev sahiplerinin hayatını kolaylaştırmak için tüm bloklara kuru temizleme, vallet parking, oda servisi, temizlik gibi servis imkânları sağlanıyor. Birbirinden bağımsız olarak tasarlanan blok girişlerindeki resepsiyon, daire sahiplerine concierge hizmeti veriyor."


Geri Dön