30 / 04 / 2024

Doğa Koleji'nden devir açıklaması!

Doğa Koleji'nden devir açıklaması!

Doğa Koleji açıklama yaptı. Kurum, alıcı kurumla yapılan görüşmelerin devam ettiği ve devir işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından çalışanların geciken ödemelerinin yapılacağını duyurdu.



Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan Doğa Koleji bir süredir maddi sorunlar sebebi ilee gündeme geliyor. Doğa Okulları'nda çalışanların bir kısmı, maaşlarını alamadıkları iddiası ile boykota gitmiş, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da bir açıklama yapılmıştı. Konuya ilişkin Doğa Koleji'nden de bir açıklama geldi

Hürriyet'te yer alan habere göre; Doğa Koleji'nden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, öğrencilerin, velilerin ve çalışanların gösterdiği destek, anlayış ve dayanışmaya teşekkür edildi ve şu ifadelere yer verildi;

Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Büyük Doğa Ailesinin son günlerde yaşadığı olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın göstermiş olduğu destek, anlayış ve dayanışmaya teşekkür ediyoruz.

Alıcı kurumla görüşmeler halen devam etmektedir. Takdir edersiniz ki yapımızın büyüklüğü, devir görüşmelerine ilişkin süreci uzatmıştır. Devrin gerçekleşmesiyle birlikte, öncelikle çalışanlarımızın geciken ödemeleri yapılacaktır.

Okullarımızdaki eğitim ve öğretim faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizi sevgiyle kucaklıyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Doğa Koleji

 

MEB'den Doğa Koleji açıklaması!

Doğa Koleji satıldı mı? 


Geri Dön