Ekonomi

Doğal gaz faturası, elektrik faturası yardımından sonra yeni bir yardım daha! Hesaba paralar yatıyor!

Doğal gaz faturası yardımı, elektrik faturası yardımından sonra yeni bir yardım yolda! İşte haberin detayları!Bu destekler 12 ay boyunca sağlanacak

Doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim desteği, milyonlarca kişiye ödenecek. Bu destekler 12 ay boyunca sağlanacak.

'Türkiye Aile Destek' projesi kapsamında milyonlarca kişi sosyal yardım programından yararlanacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 50'ye yakın düzenli sosyal yardım programına bir yenisi daha geldi. İşte haberin detayları…

SOSYAL YARDIM ÖDENEĞİ GENİŞLETİLDİ Mİ?

Sabahın haberine göre, milyonlarca vatandaşa doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim desteği yatırılacak 'Türkiye Aile Destek' projesi çatısı altında hak sahiplerine ödemeler önümüzdeki günlerde yapılacak. İhtiyaç sahibinin heyecanla beklediği aile destek paketinden 4 milyon yuva faydalanacak. Faydalanacak olan hanelerin gelir durumlarına göre aylık 450-550-600 lira arasında değişiyor. Bu Destekler 12 ay boyunca sağlanacak. İşte milyonlarca vatandaşı kapsayan destek paketi ile ilgili detaylara haberimizden öğrenebilirsiniz.

Devlet tarafından verilen sosyal yardım çatısı genişletti. Elektrikten, doğalgaza, eğitim desteğinden doğum yardımına kadar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 50'ye yakın düzenli sosyal yardım programına bir yenisi daha konuldu.

Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin refahı paylaşmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği 15 milyarlık 'Türkiye Aile Destek' projesi kapsamında hak sahiplerine ödemeler önümüzdeki günlerde yatırılacak. Milyonlarca ihtiyaç sahibinin dört gözle beklediği aile destek paketinden 4 milyon hane faydalanacak. Hanelerin gelir durumlarına göre aylık 450-550-600 lira arasında destek verilecek. Destekler 12 ay boyunca yatırılacak.

Evde bakım yardımı alan aileler de desteği alamıyordu bu paket sayesinde destek sağlanacak. Destek programına başvurular vatandaşlar, e devlet üzerinden 27 Haziran'da verilmeye başlandı. E-devlet kullanmayan vatandaşlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ya da bakanlığın herhangi bir kurumuna giderek başvuruda bulunabilirler. Bu desteğin yanında 1 milyon çocuğa anaokulu desteği de verilecek. Sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının anaokulu eğitiminden yararlanmaları için Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol sayesinde destek sağlanacak. Ailelerin yapacaklar ise, çocuklarını okula kaydettirmektir. Çocuklara eğitim desteğini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı verilecek.

İstanbulkart'a zam mı geldi? İstanbul’da toplu taşımaya zam mı geldi? İstanbulkart ne kadar oldu?

TOKİ’den il il ucuz konut fiyatları! İşte beklenen haberin detayları!

İslam Memiş'ten gram altın yorumu! “ihtimaller azalıyor”